Zo verschillend kan een maatkostuum zijn

Zo verschillend kan een maatkostuum zijn

Zo verschillend kan het zijn

Drie mannen kwamen naar een afspraak voor een trouwpak. Maar niet alleen voor de bruidegom kozen ze een trouwkostuum; voor zichzelf zochten ze in de collectie stoffen en stijlen naar een feestelijk passend pak. Het was een gezellige avond met verrassend verschillende kostuums als resultaat.

Match bij geen match

Eerder schreven we over matchende maatkostuums. Door je kleding kun je laten zien dat je bij elkaar hoort. Met iets van een dresscode creëer je bovendien verbinding. Kies een element dat overeenkomt in je kostuums, of match ze helemaal. Maar... als je het helemaal anders wilt? No problem, dan hoef je echt niet allemaal verschillende winkels af te struinen. Kom gewoon samen aan tafel bij De Stijlmeester, en je vertrekt met ieder een compleet verschillend maatkostuum.

Chique jacquard

Edsard Veen ging trouwen met zijn bruid Renate, dus hup naar De Stijlmeester. Broer Chieljan en vader Jan kwamen mee naar de afspraak, want ook zij wilden iets moois voor de bruiloft. Edsard koos een stralend blauw kostuum, met een gilet en een das in chique blauwe jacquardstof. En het maatoverhemd in de kleur die zijn bruid ook zou gaan dragen. Je ziet: ze zijn een prachtig stel!

Bijpassend verschillend

En de andere mannen dan? Zij kozen iets heel anders. Goed, blauw is een overeenkomst, maar dan wel blauw in heel verschillende tinten. Vader Jan koos namelijk voor een blauwgrijs kostuum met een lichtblauw maatoverhemd. Zonder stropdas, maar met een vlinderdas en bijpassend pochet. Chieljan zorgde ook voor een matchend pochet, maar dan bij een stropdas in vrolijk graffiti-design. Ook zijn voering is van die stof, en de riem en bijpassende schoenen maken het af.

Een snit die goed zit

Je ziet toch overeenkomsten? Goed gezien! De kostuums hebben inderdaad dezelfde snit, dezelfde vorm revers, dezelfde zak, dezelfde knopen en dezelfde manchetten. Ook die aspecten kun je bij De Stijlmeester helemaal naar wens aanpassen. Toch kozen deze mannen voor hetzelfde. En bij alle drie zit het geweldig toch? Dat heb je met maatwerk, het is je letterlijk op het lijf gesneden. Zie je trouwens die prachtige wijnrode voering van Jan?

Alles past ons

Je wist al dat je bij De Stijlmeester een pak op maat vindt dat we helemaal naar jouw wens samenstellen. De Stijlmeester past bij jou omdat we altijd de uitstraling vinden die bij jou past. Hoe tof is het om dat hier in 1 foto bewezen te zien. Drie verschillende mannen, drie supergave maatkostuums. Edsard, Chieljan en Jan: van harte gefeliciteerd!

Meer foto's zien

webwinkel