Houten horloge Governor

Houten horloge Governor

€ 129,95
Het horloge is terug van weggeweest. Nu in prachtige uitvoeringen in hout, met stoer uurwerk, of met een horlogebandje in iedere kleur die bij jouw look past.

Productspecificaties

Fabrikant:HOT&TOT
Voorraad: 2

Omschrijving

Dit houten horloge Governor dankt zijn naam aan zijn majestueuze voorkomen. Groots, stijlvol, imposant. De Governor is een horloge waar je echt niet omheen kunt. Hij straalt klasse, kracht en rijkdom uit, dankzij het gebruik van rood sandelhout, zwart alloy staal en zilverkleurige details. Met 44mm is de Governor niet eens het grootste HOT&TOT horloge, maar hij hoort verreweg bij de meest opvallende. Dit houten herenhorloge is gemakkelijk te combineren met zowel een zakelijke outfit, als onder een t-shirt. Je gaat hier sowieso dagelijks complimenten op krijgen!
De tijd is gemakkelijk afleesbaar dankzij de contrasterende zilverkleurige wijzers. De datumfunctie en de stopwatch functie van de chronografen maken het horloge helemaal af. De horlogeband is gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde tooltje. Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie.

webwinkel