• 050 - 2600 808

Interieur

Interieur

Interieurontwerp

Wonen en werken in een omgeving die bij jou past? Logisch, zul je denken. Maar niets is minder waar. Om je echt thuis te voelen in je eigen huis moet je weten welke kleuren, materialen en vormen het beste bij jou passen. Een goed doordacht ontwerp van het interieur is noodzakelijk om aanpassingen door te kunnen voeren. Maar welke keuzes maak je? Wat past wel en wat past niet bij elkaar? En als het jouw werkplek betreft; kunnen jouw klanten en werknemers zich identificeren met jouw uitstraling?

De Stijlmeester maakt interieurontwerpen met kleur- en stijladviezen die bij jou of jouw bedrijf passen. Voor de juiste uitstraling en herkenbaarheid.

Verkoopstyling

Een moeilijk verkoopbaar huis? Vaak ligt het aan de uitstraling. De vele tv-programma’s hebben ons laten zien dat menig potentiële koper niet door het interieur van een huis heen kijkt. Hoe benadruk je dan de sterke punten en mogelijkheden van de woning? Statistieken wijzen uit dat woningen die op een professionele manier gestyled worden gemiddeld 80% sneller worden verkocht. De Stijlmeester heeft veel ervaring met de verkoopstyling van huizen.

Wil jij je huis ook sneller verkopen? Maak dan gebruik van de professionele verkoopstyling van De Stijlmeester.

Interieuradvies

De Stijlmeester hanteert drie pakketten waar je uit kunt kiezen.

 • Handbagage interieur - deeladvies 
  Je nieuwe huis heeft een andere indeling dan het vorige. Heb je andere meubels nodig of kun je spelen met de oude meubels in een nieuwe opstelling? En waar moet welk soort licht schijnen? Welke materialen passen bij jou en jouw huis? Van sfeeradvies tot shoppen, van het maken van een meubelopstelling in een 2D of 3D-plattegrond tot een bouwtekening omzetten naar 3D: De Stijlmeester levert jou advies op maat!
  € 75,- per uur

 • Reistas interieur - plan van aanpak
  Alle bovengenoemde deeladviezen in één pakket. De klant voert het ontwerp zelf uit.
  € 750,-

 • Koffer interieur - het hele pakket 
  De Stijlmeester regelt alles. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp, maar ook voor de uitvoering daarvan. De Stijlmeester is het aanspreekpunt als er met meerdere partijen gewerkt wordt.
  € 1475,-

Tarieven voor verkoopstyling

Verkoopstyling

 • Handbagage verkoopstyling - deeladvies
  Je te koop te zetten huis zo goed mogelijk presenteren. Heb je andere meubels nodig of kun je spelen met de oude meubels in een nieuwe opstelling? Moeten er plattegronden gemaakt worden in 2/3D voor Funda. Zie je het zelf niet meer en wil je een lijst met verbeterpunten. Wil je mooie foto’s hebben van je huis. Kort maar krachtig advies aan de hand van foto’s via mail. Een lege ruimte of verouderde inrichting digitaal restylen. De Stijlmeester levert advies op maat!
  € 130,-

 • Reistas verkoopstyling – plan van aanpak 
  Alle bovengenoemde deeladviezen in één pakket. Met een rapport van verbeter punten voor jou en eventueel makelaar. Je voert zelf de verbeterpunten uit.
  € 490,-

 • Koffer verkoopstyling – het hele pakket
  De Stijlmeester regelt alles. Wij zorgen niet alleen voor een rapport met verbeterpunten, maar ook voor de uitvoering daarvan.
  € 950,-

 • Extra verkoopstyling:
  Inrichten met echte meubels.
  Een leegstaande woning inrichting met echte meubels bestaande uit; bankstel, fauteuils, eethoek, bed, accessoires etc.
  Vanaf € 395,- (hangt af van de grote van de woning)
  Daarbij € 250,- meubel huur per maand van minimaal 3 maanden.

 • Kartonnen meubels.
  Een leegstaande woning inrichting van karton te huren of te kopen.
  Vanaf € 295,- (hangt af van de grote van de woning)
  Daarbij € 50,- meubel huur per maand van minimaal 2 maanden.
Neem contact op
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur

Is jouw huis jouw thuis?

De Stijlmeesters

Welke omgeving past bij jou?


We gaan het samen uitzoeken.

Laat ons meedenken en neem contact met ons op!