Naar de webwinkel
 • Astraat 8 9718 CR Groningen
 • 050 - 2600 808

Interieuradvies

Een interieur waarin je je thuis voelt

Interieuradvies

De Stijlmeester is expert in het ontwerpen van een interieur dat bij jou of je bedrijf past. Waarin je je thuisvoelt en waarin je op je best bent. We gebruiken als basis je bestaande meubels en accessoires, en brengen je op ideeën voor nieuwe elementen in je interieur.

Wat bij jou past

Net als bij kleding is het ook voor je interieur belangrijk dat het qua vorm, kleur en materiaal aansluit bij jou. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, maar ook zijn eigen stijl. Je interieur is je op het lijf geschreven. De Stijlmeester onderzoekt, bevraagt, ontwerpt en adviseert. In samenspraak met jou uiteraard.

Twee interieurs samenvoegen

Het kan lastig zijn als je gaat samenwonen: twee interieurs samenvoegen. Of 2 verschillende smaken tot 1 thuis omsmeden. De Stijlmeester betrekt jullie samen bij het proces zodat je elkaars smaak leert kennen. Met ons advies ontstaat een nieuwe ruimte waarin jullie je samen thuisvoelen.

Liefst op locatie

We willen zien waar je nu woont of werkt. Want je interieur vertelt ons veel over je smaak en over wie jij bent. De Stijlmeester komt bij jou thuis of op de zaak en kijkt met waarderende ogen naar je interieur, als basis voor het nieuwe ontwerp. We laten precies zien waar ons ontwerp op is gebaseerd. Het voelt helemaal eigen.

Ik wil interieuradvies of een ontwerp

Wat kost interieuradvies

Interieuradvies

 • Interieuradvies
 • Interieuradvies
 • Interieuradvies
 • Interieuradvies
 • Interieuradvies
 • Interieuradvies

Is jouw huis jouw thuis?

Wat kost een interieuradvies?

Advies basis

Je hebt een nieuw huis of een nieuwe zaak en wilt advies over de indeling. Welke meubels kun je nog gebruiken? Heb je iets nieuws nodig?

En wat is een geschikt lichtplan? Betrek De Stijlmeester bij je vragen. Wij denken mee zolang jij dat wilt. Op onderdelen die jij aangeeft.

We kunnen met je gaan shoppen, een plattegrond tekenen, kijken welke materialen en kleuren bij jouw huis passen…

kortom: advies op maat!

Op basis van uurtarief: € 75,-

Advies compleet

Alle deeladviezen die hiernaast zijn genoemd worden uitgevoerd als 1 pakket. Advies over de indeling, een lichtplan, een compleet ontwerp, advies in materiaal- en kleurgebruik. Je kunt er zelf mee aan de slag!

€ 750,-

Advies compleet ontzorgd

De Stijlmeester regelt alles. Wij nemen de verantwoording voor de uitvoering van je ontwerp op ons. Als er met andere partijen wordt gewerkt, zijn wij het aanspreekpunt.

€ 1475,-

Maak vandaag nog een afspraak

Maak kennis met De Stijlmeester

Wat fijn dat je langskomt om te zien wat wij je kunnen bieden! De site vertelt je veel, en bij over ons kun je lezen wie wij zijn. Een écht goede indruk krijg je in een persoonlijk gesprek. Kom daarvoor langs in de winkel, op een van de beurzen, of maak een afspraak.

 • Sluit aan bij je persoonlijkheid
 • Volledig maatwerk tailor made
 • Exact de goede kleur