Bambook van De Stijlmeester

Bambook van De Stijlmeester

Bambook van De Stijlmeester

Ooit van de Bambook gehoord? Toffe naam hè, want zo snel als bamboe weer aangroeit, gebruik je elke bladzijde van dit duurzame notitieboek opnieuw. Je vindt het nu ook bij De Stijlmeester, natuurlijk helemaal in onze eigen stijl. Dat geeft ons mooi de gelegenheid je te vertellen wat wij aan duurzaamheid doen.

Wat goed is komt van ver

Het zal je niet verbazen dat onze prachtige kostuums buiten Nederland worden geproduceerd. De maten en stoffen spelen we bliksemsnel door naar ons atelier in Thailand, en binnen no time arriveren de perfecte pakken, stralende stropdassen en fleurige vlinderstrikken in Nederland. Alles met verfijnde details en hoge kwaliteit.

Waarom we onze maatkostuums in Thailand laten maken

Maar hoe groen is dit eigenlijk? Vliegtuigbrandstof, transport, is dat niet supervervuilend? Ja, dat klopt. Maar toch willen we graag onze kleermakers in het Oosten aan het werk houden. Onze partners daar zijn kleine familiebedrijven, die we een goed stabiel inkomen en werkzekerheid gunnen. Dat komt hun hele gemeenschap ten goede.

Samen bestellen is groener

Om elke levering zo ‘groen’ mogelijk te maken, worden de bestellingen van De Stijlmeester tegelijkertijd ingevlogen met de orders van een aantal andere pakkenzaken in Nederland. Voor elke vlucht laten we trouwens een boom planten als compensatie voor de CO2-uitstoot, bijvoorbeeld door Trees for All.

Recyclingtassen en... de Bambook

We doen nog meer. Dat deden wel al met onze zwarte kostuumdraagtassen. Die zijn gemaakt van gerecyclede petflessen! En nu is er de speciale Stijlmeester Bambook. Voor iedereen te koop in de webshop en de winkel. Als je een zakelijk maatkostuum koopt, krijg je de Bambook van ons cadeau. Met uitwisbare stift schrijf je de bladzijden vol, digitaliseert ze en maakt ze zo weer schoon. Elke keer een nieuwe bladzijde dus.

De Bambook wordt dichtbij gemaakt

Bijzonder hè: de makers van Bambook zetten de notitieboeken gewoon in Nederland in elkaar. En als het even kan, versturen ze hun bestellingen per fietskoerier. Dat is niet alleen snel, maar ook bijzonder milieuvriendelijk. Als kers op de taart laten ze voor elk verkocht Bambook een boom planten op Madagascar. King Julian blij (van die film weet je wel), de aarde blij, wij blij!

Check hem in de webshop

En jij? Sta je al te trappelen om onze Bambook te bekijken? Check dan snel onze webshop, of kom gezellig langs in de winkel.

webwinkel